Kupujem prodajem - patuljak.me patuljak.me kategorije proizvodaKategorije
patuljak.me dodaj oglasDodaj oglas
patuljak.me logo amblemKategorije
 

Česta pitanja

Zašto se moram registrovati?
Registracija na Patuljku je preduslov  za prodaju, kupovinu, iznajmljivanje i zamjenu artikala ponuđenih na našem oglasniku. Svaki korisnik registracijom dobija svoj korisnički nalog. Samo registrovani korisnik može postavljati oglase i vidjeti kontakt broj telefona ostalih korisnika koji kupuju i prodaju.
Da li se registracija naplaćuje?
Registracija na Patuljku je potpuno besplatna.
Ne mogu da se ulogujem na svoj korisnički nalog. Šta mogu uraditi?
Provjerite da li ste ispravno upisali broj telefona i SMS kod. Ukoliko i nakon ove provjere ne možete pristupiti nalogu, potrebno je da se obratite našoj Podršci za korisnike na [email protected].
Prilikom registracije nisam dobio/la aktivacioni kod putem SMS-a. Šta mogu uraditi?
Provjerite da li ste i unijeli dobar broj telefona. Ako SMS kod i dalje ne stiže, kontaktiraj nas putem e-mail adrese [email protected] kako bismo vam pomogli da uspješno završite proces registracije.
Kako da objavim oglas?
Klikom na “Objavi oglas” otvara se prvi korak za postavljanje oglasa gdje morate odabrati tip oglasa (prodaja, izdavanje, potražnja, servisi i usluge), a zatim kliknite dugme “Dalje”. Potom izaberite kategoriju i potkategoriju u kojoj želite da postavite Vaš oglas. Kliknite na dugme “Dalje” nakon čega će se otvoriti strana za unos podataka o oglasu. Popunite polja traženim podacima i specifikacijama, zatim unesite fotografije uz oglas i kliknite na dugme “Dalje”. Neophodno je da popunite polja koja su obavezna za popunjavanje (označena *) jer u suprotnom nije moguće objaviti oglas.
Da li je oglašavanje besplatno?
Patuljak.me ne naplaćuje bilo kakvu naknadu za postavljanje oglasa na online oglasnom prostoru, niti to čini u vidu provizije po izvršenoj prodaji ili drugom obliku distribucije proizvoda ili usluge iz oglasa, za sva privatna lica koja na svom nalogu postave do 5 aktivnih oglasa. Izuzetak je objava u kategoriji nekretnina, unutar koje se naplaćuje masovna objava nekretnina, odnosno naplaćuje se postavljanje više od 5 nekretnina sa jednog korisničkog naloga.  Izuzetak je takođe otvaranje Patuljak radnje. Patuljak.me radnja se naplaćuje, pri čemu korisnik može odabrati jedan od ponudjenih paketa za oglašavanje.
Kako da platim promociju oglasa?
Ukoliko želiš da tvoj oglas bude primijećen i dobije pozornost kakvu zaslužuje, oglasi se na istaknutim pozicijama na Patuljku. U opcijama su navedene 3 opcije (Promocija u Kategoriji, Promocija na Naslovnoj strani i Promocija (Kategorija + Naslovna strana). Samo je potrebno da izabereš promo opciju i broj dana za promociju oglasa. Nakon toga klikneš na polje “Promoviši oglas”.
Da li je oglašavanje besplatno?
Patuljak.me ne naplaćuje bilo kakvu naknadu za postavljanje oglasa na online oglasnom prostoru, niti to čini u vidu provizije po izvršenoj prodaji ili drugom obliku distribucije proizvoda ili usluge iz oglasa, za sva privatna lica koja na svom nalogu postave do 5 aktivnih oglasa. Izuzetak je objava u kategoriji nekretnina, unutar koje se naplaćuje masovna objava nekretnina, odnosno naplaćuje se postavljanje više od 5 nekretnina sa jednog korisničkog naloga. Izuzetak je takođe otvaranje Patuljak radnje koja se naplaćuje, pri čemu korisnik može odabrati jedan od ponudjenih paketa za oglašavanje. Za više detalja, posjetite stranicu Marketing.
Kako da platim promociju oglasa?
Ukoliko želiš da tvoj oglas bude primijećen i dobije pozornost kakvu zaslužuje, oglasi se na istaknutim pozicijama na Patuljku. U opcijama su navedene 3 opcije (Promocija u Kategoriji, Promocija na Naslovnoj strani i Promocija (Kategorija + Naslovna strana). Samo je potrebno da izabereš promo opciju i broj dana za promociju oglasa. Nakon toga klikni na polje “Promoviši oglas”.
Kako mogu da promijenim podatke u oglasu?
Da biste mogli izmijeniti oglas morate biti prijavljeni na svoj korisnički profil. Nakon toga kliknite na opciju “Aktivni oglasi”. Nakon toga na opciju “Izmijeni” koja se pojavljuje na svakom Vašem aktivnom oglasu. Klikom na tu opciju, ponovo ulazite u oglas i tada možete izvršiti željenu izmenu (teksta, fotografija, cijene...). Nakon izmjene kliknite na dugme “ Sačuvaj”.
Kako mogu da obrišem oglas?
Za brisanje oglasa morate biti prijavljeni na svoj korisnički profil. Nakon toga kliknite na opciju “Aktivni oglasi”, a zatim na opciju “Obriši” koja se pojavljuje na svakom vašem aktivnom oglasu. Klikom na tu opciju Vaš oglas će biti uklonjen sa oglasnika.
developed by: ProStud/o
patuljak.me zatvori menu