Kupujem prodajem - patuljak.me patuljak.me kategorije proizvodaKategorije
patuljak.me dodaj oglasDodaj oglas
patuljak.me logo amblemKategorije
 

Patuljak krediti


Ukoliko želite da Vaš oglas bude primijećen, oglasite se na istaknutim pozicijama na Patuljku.

Promocija oglasa podrazumijeva postavljanje Vašeg oglasa na istaknute oglasne pozicije koje povećavaju njegovu vidljivost i koji je na taj način primijećen od strane većeg broja potencijalnih kupaca. Samom promocijom Vaš oglas je izdvojen od ostalih oglasa i time privlači veći broj kupaca za vaše artikle ili usluge koje nudite.

Cijene promovisanih oglasa variraju u zavisnosti od vrste pozicioniranja vašeg oglasa (na naslovnoj stranici ili pri vrhu kategorije oglasa), kao i same dužine trajanja promovisanog oglasa (5, 10, 15, ili 30 dana).

Cjenovnik usluga:

Paleti za promociju oglasa 1.jpg

U nastavku je objašnjenje na koji način treba uplatiti sredstva putem opšte uplatnice kako biste dobili kredite koje možete koristiti za promociju Vaših oglasa na neku od istaknutih pozicija na našem sajtu. Na opštoj uplatnici je potrebno popuniti sljedeća polja:

Uplata kredita za broj 06xyyyzzz.png

1. Naziv inicijatora kao nalogodavca – Vaše Ime i Prezime (npr. Marko Marković)

2. Svrha transfera – Uplata kredita za broj 06xyyyzzz

3. Naziv korisnika – “PAGE” D.O.O. – Podgorica

4. EUR – Upišite iznos koji uplaćujete za dobijanje Patuljak kredita

5. Broj računa korisnika: 510-87557-45 (CKB banka)

6. Poziv na broj odobrenja – Upišite Vaš broj telefona

Važno: Od izuzetnog značaja je tačno popuniti polje Poziv na broj odobrenja, kao i napomenuti šalterskog radnika/cu da isto unese u sistem, kao i da zadržite svoj primjerak uplatnice. Ispunjeno polje „Poziv na broj odobrenja“ nam pokazuje koji korisnik sajta je uplatio/la sredstva za dobijanje kredita.

Uplaćena sredstva se prenose u vidu Patuljak kredita na vaš račun u roku od 1-3 radna dana. U slučaju da ste uplatili sredstva koja nisu prenešena na Vaš račun u pomenutom roku, kontaktirajte našu korisničku službu.

Korisnička služba oglasnika Patuljak.me: +38260001122

developed by: ProStud/o
patuljak.me zatvori menu