PROMOCIJA OGLASA

Promocija oglasa

Ukoliko želite da vaš oglas bude primjećen i dobije pozornost kakvu zaslužuje, oglasite se na istaknutim pozicijama na Patuljku.

Promocija oglasa podrazumjeva postavljanje vašeg oglasa na istaknute oglasne pozicije koje povećavaju njegovu vidljivost i koji je na taj način primjećen od strane većeg broja potencijalnih kupaca. Samom promocijom vaš oglas je izdvojen od ostalih oglasa i time privlači veći broj kupaca za vaše artikle ili usluge koje nudite.

Vaš oglas možete promovisati prilikom kreiranja samog oglasa – zadnji korak gdje vam se pruža mogućnost da promovišete oglas i izaberete vrstu pozicioniranja i vrijeme njegovog trajanja. Takođe, oglas možete promovisati i na način što ćete ući na stranicu vašeg objavljenog oglasa i na meniju sa lijeve strane kliknuti na tab “Promoviši oglas”.

Cijene promovisanih oglasa variraju od 0.5 do 2 eura po danu, u zavisnosti od vrste pozicioniranja vašeg oglasa (na naslovnoj stranici, pri vrhu kategorije oglasa ili na stranici hitni oglasi), kao i same dužine trajanja promovisanog oglasa (3, 5, 7, 10, 15 ili 30 dana).

U nastavku je objašnjenje na koji način treba uplatiti sredstva putem opšte uplatnice kako biste dobili kredite koje možete koristiti za promociju vaših oglasa na neku od istaknutih pozicija na našem sajtu. Na opštoj uplatnici je potrebno popuniti sljedeća polja:
 
Naziv inicijatora kao nalogodavca – Vaše Ime i Prezime (npr. Marko Marković)

Svrha transfera – Nalog: Vaš korisnički nalog na Patuljku (npr. Nalog: Marko22, Nalog: AnaS, itd.)

Naziv korisnika – “PAGE” D.O.O. – Podgorica

EUR – Upišite iznos koji uplaćujete za dobijanje Patuljak kredita

Broj računa korisnika: 510-87557-45 (CKB banka)

Poziv na broj odobrenja – Vaš korisnički nalog na Patuljku (npr. Nalog: Marko22, Nalog: AnaS, itd.)
 
Važno: Od izuzetnog značaja je čitkim slovima popuniti polje Poziv na broj odobrenja, kao i napomenuti šalterskog radnika/cu da isto unese u sistem, kao i da zadržite svoj primjerak uplatnice. Ispunjeno polje „Poziv na broj odobrenja“ nam pokazuje koji korisnik sajta je uplatio/la sredstva za dobijanje kredita.

Uplaćena sredstva se prenose u vidu Patuljak kredita na vaš račun u roku od 1-3 radna dana. U slučaju da ste uplatili sredstva koja nisu prenešena na vaš račun u pomenutom roku, kontaktirajte našu korisničku službu.