Izdaje se lijepa i velika kuća na Starom Aerodromu 650m2

Vrsta oglasa: Izdavanje         

ID oglasa:332952
Objavljeno:06.12.2021 u 19:27
Broj pregleda:260
KONTAKTRadnja nije verifikovala svoj email
PisCo Real Estate doo PIB: 03288927 Ž.R. 540-10927-
Utisaka: 0 Pozitivnih: 0
Posjetite ovu patuljak radnju
Bulevar Mihaila Lalića br. 10
Podgorica

+382 69 684 573Zoran-Agentzanekretnine
+382 68 882 886Jlelena-Agentzanekretnine
+382 68 090 905Milan-Agentzanekretnine
+382 68 090 904-Tatjana-Agentzanekretnine(Office)

https://www.piscorealestate.com
Kontakiraj oglašivača!
Poslednji login: 18.01.2022 13:17
CIJENA: 900€

CKB Banka
Grad Podgorica
Naselje Stari Aerodrom
Broj soba 4
Stambena kvadratura 250 m2
Broj spratova 2
Namještena Da
Kvadratura placa 650 m2
DETALJAN OPIS:

Lokacija
Kuća se nalazi na Starom Aerodromu iza ,, Beka “ na veoma dobroj lokaciji jer u okolini vaše kuće imate osnovne škole, vrtiće, dom zdravlja, apoteke, mnoštvo kafića, kao i prodavnica bele tehnike i ostalih stvari. Ujedno najbitnija stvar je da se kuća nalazi u veoma mirnom i prijatnom naselju za život.

Enterijer i dizajn
Kuća ima 650m2 dvorišne površine od kojih 250m2 zauzima kuća. Ova nekretnina se sastoji od 3 sprata, a to su jedan sprat ili visoko prizemlje gde je ogromna dnevna soba sa svim stvarima. Dnevna soba ima lepu garnituru, plazma televizor kao i trpezariju sa trpezarijskim stolom i stolicama, ujedno tu je i kuhinja koja ima veliki šank i poseduje sve kuhinjske elemente. Na prvom spratu pored dnevne sobe i kuhinje imate i mali gostinjski wc. Na drugom spratu se nalaze dve spavaće sobe, obe sobe su predviđene za decu pa su samim tim i tako opremljene. Zatim na gornjem spratu imate jednu ogromnu spavaću sobu sa bračnim krevetom i velikim plazma televizorom, a takođe soba ima i izlat na prelepi balkon. Pored velike sobe imate još jedno kupatilo i još jednu spavaću sobu, a takođe i jednu prostoriju predviđenu kao vešernica.
Kuća poseduje i veliku garažu koja je u prizemlju gde vam je omogućen prilaz sa automobilom, a pored garaže je i jedan manji jednosoban stan koji takođe ulazi u upotrebu. Postoje dve ulazne kapije od dvorišta, a jedna je na motorni pogon koja vas pravo sa ulice vodi do garaže i jedna je manja kapija odma pored velike. Takođe moramo da napomenemo da kuća ima 4 klima uređaja kao i centralno grejanje koje se u dogovoru sa vlasnicima može upaliti. Još jedna dodatna stvar što se tiče dvorišta jeste da imate mali letnjikovac gde je pokriven tendom od drveta gde imate klupe i sto za sedenje kao i roštilj za pravo uživanje. Ujedno u dogovoru sa vlasnicima u sklopu kuće je predviđeno odma pored letnjikovca da se napravi manji bazen koji naravno ukoliko zatražite bi mogao da se napravi ali bi to dodatno uticalo na visinu cene.

NAPOMENA: Kuća na slikama nije opremljena skroz jer je kuća bila u fazi sređivanja od bivših zakupaca, ali sva garnitura koja se ne vidi na slikama i sve ostale stvari će biti dodate u što kraćem vremenskom periodu. TAKOĐE I POSTOJI MOGUĆNOST KORIGOVANJA CENE.

Uslovi izdavanja
Kuća se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, obavezan je depozit koji je u visini jedne mesečne kirije. Ukoliko vam se svidela ova nekretnina ili želite da oglasite vašu nekretninu preko naše agencija kontaktirajte nas za više informacija.

 

https://www.piscorealestate.com/