LJETO 2017*** RIMINI 10 DANA

Vrsta oglasa: Prodaja         

ID oglasa:102021
Objavljeno:07.06.2017 u 13:19
Broj pregleda:292
KONTAKTTuristicka agencija GALLILEO
Utisaka: 0 Pozitivnih: 0
Posjetite ovu patuljak radnju
Ul. Dzordza Vasingtona 3/7
Podgorica

+382 67 282 343
+382 68 029 178
+382 69 029 178
+382 20 229 590

www.gallileo.me
Kontakiraj oglašivača!
Poslednji login: 21.07.2017 18:03
CIJENA: 320€

CKB kreditni kalkulator

Iznos kredita:
Mjeseci: IZRAČUNAJ
CKB Banka
Kategorija Ljetovanje
Trajanje 10
Vrsta prevoza Autobus
DETALJAN OPIS:

LJETO U ITALIJI

R I M I N I

+ izleti: FIRENCA – BOLONJA – SAN MARINO – AQUAPARK …

10 DANA – autobus, POLASCI: 21.JUL , 28.JUL

RIMINI – najpoznatije ljetovalište na obali Jadranskog mora u Italiji, a sa pravom ga smatraju i prijestonicom Italijanskog ljetnjeg turizma. Pješčana plaža dugačka čak 15 km, svakako je zaštitni znak Riminija, a pored prelijepe plaže, brojni turisti koji tokom ljeta posjete Rimini, imaju priliku da uživaju i u brojnim restoranima, barovima, akva parkovima. Rimini privlači i veliki broj mladih ljudi, koji zbog odličnog provoda, upavo ovo ljetovaliste biraju kao idealnu ljetnju destinaciju. Divićete se i brojnim kulturno–istorijskim spomenicima, kao što su katedrala iz XIII veka, Avgustov slavoluk, crkva San Giuliano Martire iz XVI veka, Tiberijev most, amfiteatar iz IIveka, zamak Sismondo. Tokom boravka u Riminiju imaćete organizovane izlete do Firence, Bolonje, San Marina

1.dan PODGORICA Sastanak putnika ispred Hrama u 17:00h. Putovanje preko Nikšića, Hercegovine, Splita,.. noćna vožnja sa kraćim pauzama za odmor, udobnim autobusom visoke turističke klase…

2.dan RIMINI Ulazak u Italiju u jutarnjim časovima. Nastavak putovanja preko Trsta, Padove, Ferrare do poznatog ljetovališta Rimini. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i kupanje. U večernjim časovima ne propustite priliku da obiđete istorijski centar grada, koji povezuje antičke spomenike i renesansne zamkove: Avgustov slavoluk iz 27-e godine p.n.e. – najstariji sačuvani rimski slavoluk, lagana šetnja glavnom ulicom Corso d’ Agusto vodi do centralnog gradskog trga Tre Martiri i obližnjeg trga Cavour, sa Starom gradskom kućom i Fontanom della Pigna, obilazak završavamo na Tiberijevom mostu koji je izgradio imperator Tiberije 21-e godine… Noćenje.

3.dan. RIMINI Doručak. Dan predvidjen za uživanje i kupanje u Riminiju. Noćenje.

4.dan RIMINI & FIRENCA Doručak. Slobodan dan za kupanje ili fakultativni izlet do Firence. Po dolasku slijedi obilazak glavnog grada Toskane i prijestonice renesanse: Santa Maria Novella, Palazzo Medici – Riccardi, Basilica di San Lorenzo Piazza Duomo, Krstionica (Battisterio), Đotov zvonik, Fiorentinska Katedrala (Cattedrale di Santa Maria del Fiore ili Duomo), jedna od najpoznatijih talijanskih građevina, I svakako najpoznatiji objekat Firence, zaštićen kao svjetska kulturna baština. Sa dužinom od 148 metara treća je po dužini katedrala na svijetu. Njena kupola sa prečnikom od 42 metra dominira gradom I remek djelo je Fillipa Brunelleschi-ja. Obilazak nastavljamo posjetom Piazza della Signoria, najljepsi trg u Firenci, a mozda i na svijetu, gdje je Palazzo Vecchio, Loggia dei Lanzi, Mikalandjelov Davd (kopija), kao i “Herkul koji ubija Kasa” Bandinelija, Neptunov Fontana i najcuvenija galerija na svijetu – Uficci. Odlazimo do Ponte Vekia, most koji je česta razglednica Firence, mogućnost odlaska do Chiesa di Santa Croce. Slobodno vrijeme za uživanje u ovom prelijepom gradu i individualne obilaske. Preporučujemo: da posjetite galeriju Uffizzi, pogledate unutrašnjost palate Vecchio, ili da odete do Fiorentinske katedrale. Za najupornije predlažemo da se popnete do slavne Bruneleskieve kupole, odakle je panorama Firence sjajna. Povratak u Rimini. Noćenje.

5.dan RIMINI Doručak. Uživajte u kupanju i sunčanju na prelijepim plažama. Noćenje

6.dan RIMINI & AQUAPARK Doručak. Slobodan dan za kupanje na plaži ili fakultativni odlazak u akva park – AQUAFAN. Imaćete priliku da uživate u brojnim atrakcijama, toboganima, kamikazama, bazenima, animacijama. Aquafan je sigurno najveća atrakcija u Riminiju. Povratak u hotel. Noćenje.

7.dan RIMINI & BOLONJA Doručak. Slobodno vrijeme za kupanje. U popodnevnim časovima (oko 17:00h) očekuje Vas fakultativni obilazak Bolonje – sjedište regije Emilia – Romagna. Jedan od najzanimljivijih i najrazvijenijih gradova u Italiji, grad kolonada, veličanstvenih palata, duge akademske tradicije (sjedište najstarijeg univerziteta na svijetu 1088.g)… Panoramski obilazak Trg Mađore, Fontana Netuno, bazilika San Petronio, tornjevi Asineli i Garizenda… Slobodno vrijeme za individualni obilazak i šetnju gradom. U dogovoreno vrijeme povratak u Rimini. Noćenje.

8.dan RIMINI & SAN MARINO shopping centar LE BEFANE Doručak. Uživajte u kupanju i sunčanju na prelijepim plažama. U podpodnevnim časovima (oko 17:00h) polazak za San Marino, najstariju republiku na svijetu. Obilazak istorijskog centra: Porta San Francesca, Palazzo dei Capitani (Palata Vlade), Piazza della Liberta (Trg Slobode), Basilica di San Marino i za kraj Tri kule San Marina, koje ponosno stoje na vrhovima brda Monte Titano. Slobodno vrijeme za individualni obilazak. Povratak u Rimini sa usputnim šopingom u šoping centru Le Befane. Noćenje.

9.dan – RIMINI Napuštanje hotela. Polazak iz Riminija oko 12:00h. Nastavak putovanja preko Trsta, Rijeke, Splita…Putovanje sa kraćim pauzama za odmor.

10.dan – PODGORICA Dolazak u Podgoricu, kraj programa.

CIJENA ARANŽMANA:

Polasci: 21.Jul – 320€,

Polazak: 28.Jul – 340€

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Agencije GALLILEO

Minimum za realizaciju programa 40 prijavljenih putnika

Cijena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom visoke turističke klase
  • Smještaj u hotelu 3*, na bazi 7 noćenja sa doručkom
  • Usluge turističkog vodiča tokom cijelog putovanja
  • Organizovan obilazak San Marino & shoping centar Le Befane
  • Organizacione i druge troškove

Cijena aranžmana ne obuhvata:

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje (10 € – obezbjeđuje agencija ili putnik individualno)
  • Fakultativne izlete (za realizaciju izleta potrebno minimum 20 prijavljenih)
  • Lokalnu boravišnu taksu u Riminiju, 1,5€ po danu (djeca do 13 godina ne plaćaju)3tFH50uiRt9hFfaCcixfB9gdkwGMnK7RlO3SLqpJjR0